Chef Philippe Van Genechten koppelt Franse Klassiekers aan hedendaagse Bistronomie. Reservatie gewenst.
Met trots mogen we aankondigen dat we een plek hebben veroverd in de prestigieuze Gault&Millau-gids.
In een knus rijhuis onder de mooie kerktoren van Temse en nabij de Schelde bewerkt Philippe Van Genechten eerste keus ingrediënten zoals wilde zeebaars, Bretoense kreeft en asperges. Hij beheerst zeer goed zijn cuissons. Mooi gebakken stukjes mals kalfsvlees combineert hij met zandwortel, maïs. millefeuille van aardappel en saus op basis van vleesjus, porto en tijm. Het onthaal is warm en er heerst een gemoedelijke familiale sfeer.
Hebt u een familiefeest, communie, lentefeest, trouw, verjaardag te vieren maar ons restaurant is te klein. Dan hebben wij de ideale oplossing. Wij kunnen ook onze diensten aanbieden op verplaatsing of bij u thuis. Wij regelen alles voor u van eten tot bediening en eventueel aankleding van zaal. Stuur gerust een mail of contacteer ons telefonisch als u meer info wil hierover. Wij bezorgen U dan een vrijblijvende offerte.
Restaurant De Sonne biedt Franse Klassiekers gekoppeld aan hedendaagse Bistronomie, een stijlvol decor en een professionele, supervriendelijke bediening.
Het centrum biedt altijd parkeergelegenheid, behalve op vrijdag. We zijn drie middagen per week geopend voor zakelijke lunches. Parkeren is gratis door gebruik te maken van je parkeerschijf
Reservatie is gewenst. Wij zijn 7/7 telefonisch bereikbaar op 03 334 83 44
Maandag tot dinsdag: Gesloten
Woensdag tot vrijdag: 12h00 – 14h30, 18h00 – 21h00
Zaterdag: 18h00 - 21h00
Zondag: 12h00 – 14h30, 18h00 – 21h00
Voor groepen vanaf 8 personen passen wij graag onze openingstijden aan.